Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 3424 επισκέπτες συνδεδεμένους

Log inΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Anti-DEFAMATION LEAGUE (ADL) ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΤΖΟΡΤΖ ΦΛΟΪΝΤ PDF Εκτύπωση E-mail

“Συμπαραστεκόμαστε στην κοινότητα των Μαύρων, καθώς για άλλη μια φορά  υπόκειται σε οδύνη και δεινά από ένα ρατσιστικό και άδικο σύστημα.

Ενώ η χθεσινή σύλληψη του πρώην αστυνομικού Derek Chauvin αποτελεί ένα απαραίτητο πρώτο βήμα προς την απόδοση δικαιοσύνης, αυτό και μόνο δεν είναι αρκετό. Με βάση το τρομακτικό υλικό κινητού τηλεφώνου που ορθώς εξόργισε τους Αμερικανούς σε όλη τη χώρα, είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει ν΄ αποδοθούν ευθύνες για τις πράξεις τους στην πλήρη έκταση του νομικού μας συστήματος και στους τρεις υπόλοιπους πρώην αστυνομικούς, που συμμετείχαν στη δολοφονία του Τζόρτζ Φλόϊντ.   

Οι αρμόδιες δικαστικές και τοπικές ερευνητικές Αρχές πρέπει να πράξουν ό,τι εμπίπτει στη δικαιοδοσία τους,  ώστε να διασφαλιστεί η απόδοση δικαιοσύνης.

Ως Οργανισμός ταγμένος στην καταπολέμηση όλων των μορφών μίσους, γνωρίζουμε ότι αυτός ο βάρβαρος θάνατος έρχεται σε συνέχεια μιας έκρηξης δολοφονιών με ρατσιστικό κίνητρο και εγκλημάτων μίσους σε όλη την επικράτεια των Ηνωμένων Πολιτειών. Ως ένας Οργανισμός που έχει συμπαρασταθεί για τη δικαιοσύνη και τη δίκαιη μεταχείριση σε όλους από την ίδρυσή μας το 1913, γνωρίζουμε ότι το γεγονός αυτό συνέβη σε μία περίοδο κατά την οποία οι κοινότητες των εγχρώμων κλονίστηκαν από τις δυσανάλογες υγειονομικές επιπτώσεις και οικονομικές συνέπειες της πανδημίας του κορωνοϊού.     

Εν συντομία, η συστημική αδικία και ανισότητα απαιτούν συστημική αλλαγή. Τώρα".

ΠΗΓΗ: ADL, 30.5.2020

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae