Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 9072 επισκέπτες συνδεδεμένους

Log inΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ WJC ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΤΖΟΡΤΖ ΦΛΟΪΝΤ PDF Εκτύπωση E-mail

Ο Πρόεδρος του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συνεδρίου (WJC) RonaldLauderκαταδικάζει τη δολοφονία του Τζόρτζ Φλόϊντ ως μία «φρικτή ρατσιστική πράξη» και καλεί τους διαδηλωτές να διαμαρτύρονται ειρηνικά όταν εκφράζουν τη  δικαιολογημένη οργή τους.

«Όπως οι περισσότεροι Αμερικανοί, σιχάθηκα στη θέα ενός αστυνομικού της της Μινεάπολης να δολοφονεί έναν νεαρό αφρο-αμερικανό, σε μία αποκρουστική ρατσιστική ενέργεια που υπενθυμίζει τις χειρότερες στιγμές στην ιστορία του έθνους μας. Αλλά η απάντηση στο ρατσισμό και τη μισαλλοδοξία δεν πρέπει ποτέ να είναι η αχαλίνωτη βία. Συμμετέχω με τους ηγέτες από κάθε πλευρά του πολιτικού  φάσματος στην έκκληση για ηρεμία, καθώς θα πρέπει όλοι να εργαστούμε για να θεραπεύσουμε το έθνος μας και να συσπειρώσουμε όλους τους Αμερικανούς, μαύρους και λευκούς, Εβραίους, Χριστιανούς και Μουσουλμάνους. 

«Παράλληλα, ενώ φυσικά αντιλαμβάνομαι και συμμερίζομαι την αγανάκτηση για τη  βάναυση δολοφονία του Τζόρτζ Φλόϊντ, φρίττω από την ανεξέλεγκτη βία που απειλεί να διαμελίσει το έθνος μας. Στο πνεύμα του αιδεσιμότατου MartinLutherKing, Jr,  και του Ραβίνου Abraham Joshua Heschel, θα πρέπει όλοι να έχουμε κατά νου ότι οι ειρηνικές διαδηλώσεις και η αποτροπή λεηλασιών και καταστροφών, αποτελούν τον μοναδικό νόμιμο δρόμο για όλους όσους  επιθυμούν να επηρεάσουν τα εθνικά μας θέματα και να συμμετέχουν σε μια  νηφάλια και δικομματική εξάλειψη του ρατσισμού, του αντισημιτισμού, και άλλων μορφών μίσους στην Αμερικανική κοινωνία».

ΠΗΓΗ: WJC, 3.6.2020

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae