Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 10459 επισκέπτες συνδεδεμένους

Log inΣΥΝENΤΕΥΞΗ του ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ της PFIZER Δρα ΑΛΜΠΕΡ ΜΠΟΥΡΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ για το ΕΜΒΟΛΙΟ για τον ΚΟΡΩΝΟΪΟ PDF Εκτύπωση E-mail

Στις 15.6.2020, δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Καθημερινή» συνέντευξη του διευθύνοντα συμβούλου της φαρμακοβιομηχανίας PfizerΔρα Αλμπερ Μπουρλά, στον δημοσιογράφο Αλέξη Παπαχελά.  

Στη συνέντευξη, η οποία έγινε διαδικτυακά από το σπίτι του στη Νέα Υόρκη, ο κ. Μπουρλά μιλάει για την ελληνική καταγωγή του, τους στενούς δεσμούς του με τη γενέτειρά του τη Θεσσαλονίκη, καθώς και για το πότε προβλέπει να υπάρχει εμβόλιο για τον κορωνοϊό, πόσο προσβάσιμο θα είναι από όλες τις χώρες, και κυρίως τις φτωχότερες.

Εξηγεί το τι σημαίνει γι’ αυτόν το γεγονός ότι είναι Ελληνας, πώς θα μπορούσε να αναστραφεί το brain drain και να προοδεύσει η χώρα. Δεν κρύβει τέλος την περηφάνια του για το πόσο άλλαξε η εικόνα για την Ελλάδα μετά την επιτυχημένη αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ & ΕΔΩ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

 

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae