Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 2445 επισκέπτες και 1 μέλος συνδεδεμένους

Log inΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΙΚΙΛΙΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ WJC PDF Εκτύπωση E-mail

Πως η Ελλάδα αντιμετώπισε αποτελεσματικά την πανδημία 

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020 και ώρα Ελλάδος 5 μ.μ.

Το World Jewish Congress, λόγω των περιορισμών του κορονοϊού, ξεκίνησε το πρόγραμμα web talks, διαδικτυακών συζητήσεων πάνω σε θέματα εβραϊκού, αλλά και ευρύτερου ενδιαφέροντος. Στις συζητήσεις συμμετέχουν συνήθως ως ομιλητές αξιωματούχοι του ΟΗΕ, της UNESCO, πρέσβεις, ακαδημαϊκοί, πρόεδροι εβραϊκών κοινοτήτων κ.ά.

Την Πέμπτη 18 Ιουνίου και ώρα Ελλάδος 5 μ.μ. κεντρικός ομιλητής της διαδικτυακής συζήτησης είναι ο Έλληνας Υπουργός Υγείας κ. Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος θα αναφερθεί στις επιτυχείς κινήσεις της χώρας κατά του ιού, καθώς και στη σύσφιξη των σχέσεων Ελλάδας – Ισραήλ.  

Η συζήτηση (στα αγγλικά) θα διαρκέσει 25-30 λεπτά και θα περιλαμβάνει ερωτήσεις που θα τεθούν στον Υπουργό Υγείας από τον εκπρόσωπο του WJC στα Ηνωμένα Έθνη στη Γενεύη και την Ουνέσκο στο Παρίσι Δρα Λεόν Σαλτιέλ, o οποίος είναι και μέλος του Δ.Σ. του ΚΙΣΕ.

Θα υπάρξει επίσης παρέμβαση από τον πρόεδρο και τον γενικό γραμματέα του ΚΙΣΕ κ. Δαυίδ Σαλτιέλ και Βίκτωρα Ισ. Ελιέζερ.

Στη συνέχεια το βίντεο της συζήτησης θα αναρτηθεί στο διαδίκτυο.  

Τη συζήτηση μπορείτε να την παρακολουθήσετε μέσω του facebook του WJC. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae