Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 5374 επισκέπτες συνδεδεμένους

Log inΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ WJC ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ PDF Εκτύπωση E-mail

Με πρωτοβουλία του WJC δημιουργήθηκε μία διαδικτυακή φόρμα δήλωσης συμμετοχής στην εκστρατεία του για την καταπολέμηση κάθε μορφής μίσους, φανατισμού και μισαλλοδοξίας. Ακολουθεί η μετάφραση της δήλωσης συμμετοχής.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ. ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

«Κατά τη διάρκεια αυτής της ταραγμένης και αβέβαιης περιόδου, συμπαραστέκομαι στην κοινότητα των μαύρων και άλλων μειονοτικών ομάδων που καταπιέζονται και βρίσκονται σε κίνδυνο από μία νεοσύστατη γενιά λευκών ρατσιστών και εξτρεμιστών, ακόμα και αν έρχεται αντιμέτωπη με την οδυνηρή κληρονομιά των φυλετικών διακρίσεων του έθνους μας.

Ως μέλος του WJCκαι υπερήφανο μέλος της παγκόσμιας εβραϊκής κοινότητας, δεν θα μείνω ποτέ σιωπηλός σε θέματα μίσους, όπου και αν εμφανίζονται ή όποιοι και αν απειλούνται. Αυτή τη δύσκολη στιγμή, δεσμεύομαι ξανά να καταπολεμήσω κάθε μορφή ρατσισμού, μισαλλοδοξίας και εξτρεμισμού». 

  

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae