Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 4881 επισκέπτες συνδεδεμένους

Log ine-book «Mandate100 | Fathom Essays on the British Mandate in Palestine, 1920-1948» PDF Εκτύπωση E-mail

Το Fathom, βρετανικό περιοδικό πολιτικής ανάλυσης για το Ισραήλ και τη Μέση Ανατολή, μόλις κυκλοφόρησε το ηλεκτρονικό βιβλίο «Mandate100 | Fathom Essays on the British Mandate in Palestine, 1920-1948», αφιερωμένο στα 100 χρόνια από την έναρξη της Βρετανικής Εντολής της Παλαιστίνης. Οι 11 μελέτες που συμπεριλαμβάνονται στο βιβλίο ρίχνουν νέο φως στην ιστορία της περίπλοκης σχέσης Ισραηλινών και Βρετανών στην περίοδο της Εντολής, παρουσιάζουν αδημοσίευτο αρχειακό υλικό και νέες προσεγγίσεις που συμβάλλουν στην επίκαιρη συζήτηση για το πως να ξεπεραστεί το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται σήμερα η ειρηνευτική διαδικασία. Το βιβλίο διατίθεται ελεύθερα μέσα από τον ιστότοπο του Fathom και μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ.

Πηγή: www.fathomjournal.org, Αύγουστος 2020

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae