Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 2864 επισκέπτες συνδεδεμένους

Log inΠΕΤΑΞΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟΥ ΜΠΕΤ ΧΑΤΦΟΥΤΣΟΤ! PDF Εκτύπωση E-mail

Για τους καταπιεσμένους λάτρεις των ταξιδιών, που δεν μπορούν να απολαύσουν τις διακοπές τους στις χώρες των ονείρων τους λόγω κορωνοϊού, το Μπετ Χατφουτσότ βρήκε τη λύση! «Καλωσήρθατε στο αεροδρόμιο του  Μπετ Χατφουτσότ»! Με αυτή την επιγραφή το Μουσείο της Εβραϊκής Διασποράς του Ισραήλ καλωσορίζει τους επισκέπτες του και τις οικογένειες που συμμετέχουν στην πρωτοποριακή νέα δραστηριότητα, χάρη στην οποία οι χώροι του Μουσείου έχουν κυριολεκτικά μεταμορφωθεί σε… χώρους αεροδρομίου! Η «αεροπορική εταιρία» του Μουσείου υπόσχεται γοητευτικούς προορισμούς στα πέρατα της εβραϊκής Διασποράς, σε χώρες μακρινές, γεμάτες παραδόσεις, ιστορία και έθιμα. Από την εμπειρία του ταξιδιού δεν λείπει τίποτα. Το «αεροδρόμιο» διαθέτει ειδικά διαβατήρια και κάρτες επιβίβασης, κατάστημα αφορολόγητων ειδών, ανταλλακτήριο χρημάτων, αίθουσα αναχωρήσεων – αφίξεων… και όλα αυτά εμπλουτισμένα με κουίζ και εκπαιδευτικές δραστηριότητες για όλη την οικογένεια. Το πρόγραμμα διατίθεται μόνον στα εβραϊκά.

Πηγή: ιστότοπος Beit Hatfutsot

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae