Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 5728 επισκέπτες και 1 μέλος συνδεδεμένους

Log inΤΟ TikTok ΥΙΟΘΕΤΕΙ τον ΚΩΔΙΚΑ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ της ΕΕ για την ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ της ΡΗΤΟΡΙΚΗΣ ΜΙΣΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ PDF Εκτύπωση E-mail

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή χαιρετίζει την απόφαση της πλατφόρμας TikTok, στην οποία δημοσιεύονται βίντεο των χρηστών της, να υιοθετήσει τον Κώδικα Δεοντολογίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την καταπολέμηση της παράνομης ρητορικής μίσους στο διαδίκτυο. Ο Επίτροπος για τη Δικαιοσύνη Didier Reynders σε δηλώσεις του τόνισε: «Το TikTok υπογράφοντας τον Κώδικα Δεοντολογίας της ΕΕ αποδεικνύει την ισχυρή δέσμευσή του για την αντιμετώπιση της παράνομης ρητορικής μίσους στο διαδίκτυο. Η ΕΕ χρειάζεται  ισχυρές συνεργασίες με μεγάλες εταιρείες, ώστε να κάνει το διαδικτυακό περιβάλλον ασφαλές για όλους».    

Το TikTok είναι η ένατη εταιρεία ύστερα από το facebook, τη Microsoft, το Twitter, το YouTube, το Instagram, το Snapchat, το Dailymotion και το Jeuxvideo που συμμορφώνεται με τον Κώδικα Δεοντολογίας της ΕΕ, ο οποίος το 2006 οδήγησε τις εταιρείες τεχνολογίας να εντοπίζουν το 90% του εν λόγω περιεχομένου μίσους μέσα σε 24 ώρες και να αφαιρούν το 71% που αφορά παράνομη ρητορική μίσους.     

*Μετάφραση από ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae