Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 5238 επισκέπτες και 1 μέλος συνδεδεμένους

Log inΣΤΗΡΙΞΗ της Ι.Κ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ στους ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΝΑ «ΙΑΝΟΣ» PDF Εκτύπωση E-mail

Σας ενημερώνουμε ότι η Ισραηλιτική Κοινότητα Τρικάλων συμπαραστεκόμενη στον όμορο Νομό Καρδίτσας που χτυπήθηκε από τον καταστροφικό κυκλώνα «Ιανός» στις 19.9.2020, με  αποτέλεσμα να προκληθούν μεγάλες καταστροφές, τόσο στο Δήμο Καρδίτσας, όσο και στις γύρω περιοχές του Νομού, και ως ελάχιστο δείγμα συμπαράστασης και έμπρακτης αλληλεγγύης, αποφάσισε  να συμμετέχει στη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες και μέσω των εθελοντών του Δήμου Τρικκαίων προσέφερε είδη καθαρισμού και είδη προσωπικής υγιεινής.

Η δωρεά αυτή έγινε σε συνεργασία με τον Δήμο Τρικκαίων, ο οποίος ανέλαβε τη μεταφορά τους με δικό του μεταφορικό όχημα στο Δήμο Καρδίτσας.

Η παραλαβή έγινε την Κυριακή 4.10.2020 παρουσία του Δημάρχου Καρδίτσας κ. Τσιάκου Βασιλείου.

ΠΗΓΗ: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ι.Κ. Τρικάλων, 4.10.2020

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae