Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 2359 επισκέπτες συνδεδεμένους

Log inΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΚΙΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ ΒΑΣΙΛΗ ΚΙΚΙΛΙΑ PDF Εκτύπωση E-mail

Στις 6.10.20, ο Πρόεδρος του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος Δαυίδ Σαλτιέλ, είχε συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια, κατά την οποία ενημερώθηκε και συζήτησε για τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τη διαχείριση της Covid-19, με έμφαση στη λειτουργία των εβραϊκών σχολείων στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Υγείας Παναγιώτης Πρεζεράκος. Ο Πρόεδρος του ΚΙΣΕ εξέφρασε την πρόθεση δωρεάς rapid test για διανομή σε σχολεία της χώρας.

Παράλληλα, ο Υπουργός Υγείας εξέφρασε τον αποτροπιασμό του για τον βανδαλισμό του εβραϊκού νεκροταφείου στην Αθήνα, τονίζοντας ότι η γνώση και η μόρφωση είναι το καλύτερο όπλο κατά του φανατισμού. Ο κ. Σαλτιέλ ευχαρίστησε τον κ. Κικίλια και επισήμανε ότι ο πόλεμος κατά του ρατσισμού πρέπει να είναι συνεχής.

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae