Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 2553 επισκέπτες συνδεδεμένους

Log inΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΒΡΑΪΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ Χ.Α. PDF Εκτύπωση E-mail

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ (WJC)TWEET WJCΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - Το Παγκόσμιο Εβραϊκό Συνέδριο (WJC) χαιρετίζει τη σημερινή απόφαση Ελληνικού δικαστηρίου να καταδικάσει την ηγεσία του εθνικού πολιτικού κόμματος της Χρυσής Αυγής για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης. Το δικαστήριο επίσης καταδίκασε ένα μέλος του κόμματος για ανθρωποκτονία με δόλο, καθώς και άλλους 15 για συνωμοσία στην υπόθεση. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

TWEET DAVID HARRIS, CEO AMERICAN JEWISH COMMITTEE: "Χαιρετίζουμε την απόφαση του ελληνικού δικαστηρίου την οποία αναμέναμε αρκετό καιρό.  Η νεοναζιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή χαρακτηρίστηκε εγκληματική οργάνωση. Οι αρχηγοί της οδηγούνται στη φυλακή. Ως στόχος της Χ.Α., γνωρίζω κάτι για τις μεθόδους της. Η δικαιοσύνη επικράτησε στην #Ελλάδα".

TWEET AJC GLOBAL: "Μια ιστορική απόφαση στην Ελλάδα. Κατά τις τελευταίες εκλογές, ο ελληνικός λαός δεν ψήφισε το κόμμα της Χρυσής Αυγής και δεν εξελέγη στο Κοινοβούλιο. Σήμερα το δικαστήριο χαρακτηρίζει τη Χ.Α. εγκληματική οργάνωση. Μπράβο στην Ελλάδα και στον λαό της!". 

TWEET Anti-DEFAMATION LEAGUE (ADL): "Χαιρετίζουμε την καταδικαστική απόφαση για την ηγεσία του Ελληνικού νεοναζιστικού κόμματος Χ.Α. για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και για τη δολοφονία αριστερού ακτιβιστή από μέλος της. Αυτή στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι το μίσος δεν είναι ανεκτό".  

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ  ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ (EJC): Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Εβραϊκού Συνεδρίου (EJC) Δρ. Μοσέ Κάντορ  καλωσόρισε την απόφαση-ορόσημο του Ελληνικού δικαστηρίου με την οποία το νεοναζιστικό κόμμα της Χρυσής Αυγής χαρακτηρίζεται εγκληματική οργάνωση και  κήρυξε ενόχους για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης τα ηγετικά στελέχη της. «Πρόκειται για μια καλοδεχούμενη, όσο και σημαντική απόφαση που επιτέλους λέει τα πράγματα με τ' όνομά τους, ότι δηλαδή νεοναζί όπως αυτοί της Χ.Α. είναι εγκληματίες, απλά και ξεκάθαρα», δήλωσε ο Δρ. Κάντορ. Ευελπιστούμε ότι και άλλα έθνη, που επιτρέπουν σε παρόμοια νεοναζιστικά κόμματα να συμμετέχουν σε εκλογές και να καταλαμβάνουν έδρες σε κοινοβούλια, θα κηρύξουν παρομοίως εκτός νόμου κόμματα που προωθούν ρατσιστικές και μισαλλόδοξες ιδεολογίες". ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae