Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 4589 επισκέπτες και 1 μέλος συνδεδεμένους

Log inΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΚΙΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΡΕΣΒΗ PDF Εκτύπωση E-mail

Στις 7.10.2020, ο πρόεδρος του ΚΙΣΕ Δαυίδ Σαλτιέλ συναντήθηκε με τον Αμερικανό πρέσβη Τζέφρι Πάιατ με τον οποίο συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Σε ανάρτησή του στο twitter ο Αμερικανός πρέσβης έγραψε: «Είμαι ευχαριστημένος που συναντώ τον φίλο μου Δαυίδ Σαλτιέλ, πρόεδρο του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος για να συζητήσουμε πολλά θέματα, συμπεριλαμβανομένης και της αποτρόπαιας αντισημιτικής επίθεσης. Δεσμευόμαστε να αξιοποιήσουμε την επίσκεψη του Αμερικανού Υπουγού Εξωτερικών Μαϊκ Πομπέο για να ενδυναμωθεί η υποστήριξή μας στη θρησκευτική ελευθερία στην Ελλάδα».

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae