Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 5013 επισκέπτες και 3 μέλη συνδεδεμένους

Log inΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΜΠΕΡΡΥΣ ΝΑΧΜΙΑ «ΚΡΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ» | Εκτύπωση |

Από την Πέμπτη 19 έως και την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020 πραγματοποιείται διαδικτυακά -λόγω των περιορισμών της πανδημίας- η 17η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης, το σημαντικότερο γεγονός για το βιβλίο στην πόλη της Θεσσαλονίκης. 

Το βιβλιόφιλο κοινό  μπορεί να επισκεφτεί την Έκθεση ψηφιακά, μέσα από την οθόνη του υπολογιστή του, και να παρακολουθήσει ενδιαφέρουσες συζητήσεις γύρω από τις νέες εκδόσεις βιβλίων.

Στο πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων, οι εκδόσεις Αλεξάνδρεια συμμετείχαν στις 26.11.2020 με την εκδήλωση - συζήτηση με αφορμή την έκδοση του βιβλίου της Μπέρρυς Ναχμίας ΚΡΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ (επιμέλεια-επίμετρο: Οντέτ Βαρών-Βασάρ)

ΟΜΙΛΗΤΕΣ: Μαρία Καβάλα, επίκ. καθηγήτρια Σύγχρονης Ιστορίας, ΑΠΘ,  Αίγλη Μπρούσκου, κοινωνική ανθρωπολόγος, Σύλλογος Μέριμνας Παιδιού και Εφήβου, και η επιμελήτρια του βιβλίου Οντέτ Βαρών-Βασάρ, ιστορικός, Εβραϊκό Μουσείο Ελλάδος. 

Την εκδήλωση προλόγισε  ο δημοσιογράφος Τάσος Ρέτζιος.  

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΔΩ

 

 

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae