Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 3820 επισκέπτες συνδεδεμένους

Log inΗΛΙΑΣ ΚΑΜΠΕΛΗΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ι.Κ. ΛΑΡΙΣΑΣ: «Να μπορέσουμε να ζήσουμε αρμονικά με τον συνάνθρωπό μας» PDF Εκτύπωση E-mail

Ο Ηλίας Καμπελής μίλησε στα «ΠΡΟΣΩΠΑ», πώς αποφάσισε να μην ασχοληθεί με το εμπόριο και να ξεκινήσει τις σπουδές του στην φαρμακευτική σχολή του πανεπιστημίου Παβίας στην Ιταλία, όπου και τελειώνει. Αρχίζει να εργάζεται ως φαρμακοποιός το 1984, αλλά η διάθεσή του για επιμόρφωση δεν σταματά.

Συνεχίζει  τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο Πανεπιστήμιο Αθηνών στην Φυτοθεραπεία και Αρωματοθεραπεία. Συστεγάζεται το 1991 με την φαρμακοποιό Ρασέλ Κοέν με την οποία παντρεύεται το 1993 και αποκτούν 3 παιδιά.

Η ενασχόλησή του με το φαρμακευτικό γίγνεσθαι τον οδήγησε να εκλεγεί  στο πειθαρχικό συμβούλιο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λάρισας για μια τετραετία. Ανήκει στα ιδρυτικά μέλη του Προμηθευτικού Φαρμακευτικού Συνεταιρισμού Λάρισας. Επίσης αποτελεί μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Εθνοφαρμακολογίας.

Το ενδιαφέρον του για την φαρμακευτική  τον οδήγησε  να συμμετέχει σε πολλά φαρμακευτικά συνέδρια και  εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό όπως Bologna, Milano, Geneve , Paris, Brussels κ.ά.  Μέσω της επαφής του με τις εξελίξεις του φαρμακευτικού χώρου δημιουργεί ένα  σύγχρονο εργαστήριο γαληνικών σκευασμάτων στο φαρμακείο του το οποίο και εξοπλίζει  με τεχνολογίες αιχμής.

Αυτή η στάση  της «δια βίου εκπαίδευσης» δίνει πάντα πνοή στη καθημερινότητά του στο φαρμακείο. Το λειτούργημα του φαρμακοποιού τον φέρνει  συνεχώς αντιμέτωπο με τον ανθρώπινο πόνο και με τα διάφορα κοινωνικά προβλήματα που υπάρχουν. Ασχολείται επισταμένως με την επικοινωνία φαρμακοποιού-ασθενή καθημερινά, δοκιμάζοντας τις δυνάμεις και την ανθρωπιά του. Το χιούμορ αποτελεί απαραίτητο στοιχείο της ζωής του. «Με αισιοδοξία, ελπίδα, αγάπη και ιδανικά μπορείς να γίνεις καλύτερος άνθρωπος» υπογραμμίζει στα «ΠΡΟΣΩΠΑ».

Στην ζωή του υπάρχει  πάντα και η εθελοντική διάθεση. Ασχολείται με τα κοινά  της Ισραηλιτικής Κοινότητας Λάρισας επί σειρά ετών. Έχει διατελέσει πρόεδρος της γενικής συνέλευσης της Ισραηλιτικής Κοινότητας Λάρισας, αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Ισραηλιτικής Κοινότητας και τον Ιούνιο του 2020 εξελέγη πρόεδρός της.

Το μήνυμά του για την καινούρια χρονιά είναι να μπορέσουμε να ζήσουμε αρμονικά με τον συνάνθρωπό μας ανεξαρτήτως πολιτικών, θρησκευτικών πεποιθήσεων και αξιών ζωής γιατί είτε το θέλουμε είτε όχι, είμαστε όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ μας και αποτελούμε μέρος αυτού του σύμπαντος.

ΠΗΓΗ: ιστοσελίδα ΠΡΟΣΩΠΑ

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae