Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 5067 επισκέπτες συνδεδεμένους

Log inΒΟΛΟΣ 2021: ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΤΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ PDF Εκτύπωση E-mail

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας, η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας & Σποράδων, η Ισραηλιτική Κοινότητα Βόλου και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, λόγω των ιδιαιτέρων υγειονομικών συνθηκών, διοργανώνουν από κοινού διαδικτυακή τιμητική εκδήλωση, που θα παρουσιάσουν εκπαιδευτικοί της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας αφιερωμένη στην «Εθνική Ημέρα Μνήμης των  Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων και Ηρώων του Ολοκαυτώματος»,την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021 στις 13:00.

Tην εκδήλωση μπορείτε να την παρακολουθήσετε ΕΔΩ

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει χαιρετισμούς από τους: Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Δημητριάδος & Αλμυρού κ. Ιγνάτιο, Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, κα Ζέττα Μακρή, Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, κ. Κωνσταντίνο Αγοραστό, Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας, κα Δωροθέα Κολυνδρίνη, Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, κ. Γεώργιο Δοδοντσάκη, Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, κ. Χαράλαμπο Σταχτέα, Α΄ Αντιπρόεδρο του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος, κ. Νάχμαν (Μάνο) Αλχανάτη, Πρόεδρο της Ισραηλιτικής Κοινότητας Βόλου, κ. Μαρσελ Σολομών, και εκ μέρους των μαθητών της ΔΔΕ, Μάριο Βλασταρίδη, μαθητή Β΄ τάξης του 3ο ΓΕΛ Βόλου.

Η κεντρική ομιλία θα γίνει από την Βασιλική Γιακουμάκη, Επίκουρη Καθηγήτρια, Διευθύντρια Τομέα Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του τμήματος ΙΑΚΑ στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Ομιλία θα γίνει επίσης και από την Σοφία Τριανταφύλλου, Συντονίστρια  Αειφορίας του  ΠΕΚΕΣ Θεσσαλίας.  

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν οι φιλόλογοι Αλεξάνδρα Μούρτζη, του ΓΕΛ Αγριάς, Βασιλική Μελισσουργού, του 3ο ΓΕΛ Βόλου και Αλεξία Καπραβέλου, ΔιευθύντριατουΓΕΛ Σκοπέλου.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η Σοφία Κανταράκη, Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων της ΔΔΕ Μαγνησίας.

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae