Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 4596 επισκέπτες συνδεδεμένους

Log inΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ PDF Εκτύπωση E-mail

Η Πρεσβεία της Ελλάδας στο Ισραήλ και το Τμήμα Κλασσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Bar-Ilan διοργάνωσαν, με μεγάλη επιτυχία,  την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021, διαδικτυακή εκδήλωση για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ελληνικής Γλώσσας 2021.

Κατά την εκδήλωση χαιρετισμούς  απηύθυναν  ο Πρέσβης της Ελλάδας στο Ισραήλ κ. Παναγιώτης Ν. Σαρρής, ο Υφυπουργός Εξωτερικών για τον Απόδημο Ελληνισμό κ. Κώστας Βλάσης, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Διπλωματίας και Απόδημου Ελληνισμού κ. Ιωάννης  Χρυσουλάκης και ο Πρύτανης Ανθρωπιστικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Bar-Ilan καθηγητής κ. Eliezer Schlossberg.

Η Δρ. Αριάδνη Κωνσταντίνου από το Τμήμα Κλασικών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Bar-Ilan συντόνισε την εκδήλωση, στην οποία συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο Alan Schneider από  to B'nai B'rith World Center-Jerusalem, ο Πρόεδρος Βίκτωρ Μπατής και μέλη του  B'nai B'rith «ΦΙΛΩΝ» Αθήνα, εκπροσωπώντας  την Ι.Κ. Αθηνών, ο αντιπρόεδρος Ντάννυ Εμμανουήλ, πολλοί Έλληνες από το Ισραήλ, αλλά  και προσκεκλημένοι από την Ελλάδα και την Ευρώπη.

Η εκδήλωση έκλεισε  με την εκτέλεση της «Ξανθούλας» του Διονυσίου Σολωμού από την ελληνικής καταγωγής μουσικό Ντορέτ Φλωρεντίν.  

Μπενέ Μπερίτ Αθήνας

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae