Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 6076 επισκέπτες συνδεδεμένους

Log inΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ: "Επίκαιρα άρθρα από το παρελθόν: Καθημερινή 1985 – 1992" PDF Εκτύπωση E-mail

ΖΑΝ ΚΟΕΝ

Επίκαιρα άρθρα από το παρελθόν: Καθημερινή 1985 – 1992

Εκδόσεις Ιωάννης Στ. Φλαούνας

Μετά από 21 χρόνια ο δημοσιογράφος Ζαν Κοέν εξέδωσε το δεύτερο βιβλίο του με τίτλο «Επίκαιρα άρθρα από το παρελθόν: Καθημερινή 1985 - 1992».

Το βιβλίο, το οποίο περιλαμβάνει τις ενότητες Εβραϊσμός, σχέσεις Ελλάδας – Ισραήλ και Μέση Ανατολή, περιέχει 60 από τα περίπου 100 άρθρα που έγραψε ο συγγραφέας στην εφημερίδα «Καθημερινή».

Ο καθηγητής παραγωγικών σχολών, νομικός – διεθνολόγος Δρ. Ιωάννης Παπαφλωράτος στον πρόλογο του βιβλίου σημειώνει μεταξύ άλλων: «Το βιβλίο αυτό αποτελεί μία πολύτιμη συνεισφορά στην αντικειμενική γνώση, τόσο για τον πολίτη του σήμερα, όσο για τον ερευνητή του αύριο».

Το βιβλίο εκδόθηκε από τις εκδόσεις Ιωάννης Στ. Φλαούνας (Εμμανουήλ Μπενάκη 18 Αθήνα, τηλ.: 210 3252767) και κοστίζει 10€.

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae