Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 3930 επισκέπτες συνδεδεμένους

Log inΟ ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΙΚΟΝΕΣ PDF Εκτύπωση E-mail

Για τον εορτασμό των 73  χρόνων από την Ανεξαρτησία του Κράτους του Ισραήλ σημαντικά κτίρια σε όλον τον κόσμο και ιδιαίτερα στις ΗΠΑ φωτίστηκαν με τα χρώματα της σημαίας του Ισραήλ, το μπλε και το λευκό.

Στη διεθνή αυτή πρωτοβουλία συμμετείχαν,  εκτός των ΗΠΑ, η Ουκρανία, η Κροατία, το Ουζμπεκιστάν, το Βανκούβερ, η Οτάβα, το Σάο Πάολο και το Βίλνιους. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

Επάνω από αριστερά προς τα δεξιά: Δημαρχείο Μπέβερλυ Χίλς (πρώτη), Εμπορικό Επιμελητήριο Σάο Πάολο (δεύτερη) και 4 Γέφυρες Βίλνιους Λιθουανία (τρίτη).

Κάτω από αριστερά προς τα δεξιά: Δημαρχείο Ντένβερ (πρώτη), Δημαρχείο Βανκούβερ (δεύτερη) και ξενοδοχείο Hard Rock στο Χόλιγουντ (τρίτη). 

Στοιχεία από άρθρο timesofisrael.com, 15.4.2021

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae