Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 7548 επισκέπτες και 4 μέλη συνδεδεμένους

Log inΕΞΙ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ WJC PDF Εκτύπωση E-mail

Σε ειδική συνεδρία, με θέμα «Έξι θέματα που πρέπει να γνωρίζετε σχετικά  με την μελλοντική ηγεσία», που έγινε στο πλαίσιο της 16ης Γεν. Συνέλευσης του Παγκοσμίου Εβραϊκού Συνεδρίου WJC, εξετάστηκαν καίρια ζητήματα που επηρεάζουν την καθημερινή ζωή των νέων εβραίων ανά τον κόσμο με τη συμμετοχή νέων της ομάδας WJC Jewish Diplomatic Corps και υποτρόφων του Ιδρύματος Ρόναλντ Λόντερ. Τους συμμετέχοντες καλωσόρισε στη συνάντηση ο Πρόεδρος του WJC Ronald S. Lauder. Δείτε εδώ τα βίντεο με τα θέματα που παρουσίασε η νέα γενιά των μελλοντικών ηγετών του παγκοσμίου εβραϊσμού:

Από το Ισραήλ ο Philippe Assouline μιλά για τους «Κύριους κανόνες για να κερδίσεις τις καρδιές και το μυαλό της νέας γενιάς».

Από τη Σουηδία η Aviva La Torre Ek, εξηγεί «Πώς να πείσεις τη νέα γενιά να ‘βάλει το χέρι στην τσέπη’ και να συνεισφέρει σε εβραϊκούς σκοπούς».

Από το Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ, η Cami Tussie εξετάζει το «Τι πραγματικά συμβαίνει στα Πανεπιστήμια λόγω του BDS και πως οι Εβραίοι φοιτητές μπορούν να κάνουν τη διαφορά».

Η Alison Comite μιλά για τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και τους τρόπους με τους οποίους τα εβραϊκά θέματα μπορούν να τραβήξουν την προσοχή των χρηστών.

Από την Αυστραλία ο Alex Ryvchin επισημαίνει την ανάγκη γνώσης και παιδείας σχετικά με τον Σιωνισμό για την αποφυγή ιστορικών διαστρεβλώσεων ή για την αντιμετώπισή τους.

«Ενας Εβραίος, ένας Χριστιανός κι ένας Μουσουλμάνος μπαίνουν σε μια καφετέρια… Ποιο είναι το μέλλον των διαθρησκειακών σχέσεων;», με αυτό το θέμα ο Ezequiel Sporn, από την Αργεντινή, αναφέρεται στη σημασία της προόδου των σχέσεων μεταξύ των θρησκειών.

Πηγή: Ιστότοπος WJC

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae