Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 4473 επισκέπτες συνδεδεμένους

Log inΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΙΚΤΩΡΑ ΠΟΛΙΤΗ: ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΒΟΛΙΩΤΗ "ΟΔΥΣΣΕΑ" PDF Εκτύπωση E-mail

Η ενδιαφέρουσα συνέντευξη του κ. Βίκτωρα Ηλία Πολίτη, επίτιμου μέλους και μεγάλου δωρητή της Ι.Κ. Βόλου, στην εκπομπή του Νίκου Βαραλή, στον ραδιοφωνικό σταθμό της Ι.Μ. Δημητριάδος «Ορθόδοξη Μαρτυρία», μεταδόθηκε στις 13.5.2021, με τη συμμετοχή του δρα θεολογίας και συγγραφέα κ. Δημήτρη Τσιλιβίδη και του Προέδρου της Ι.Κ. Βόλου κ. Μαρσέλ Σολομών.

Η συναρπαστική ιστορία της οικογένειας Πολίτη «μας μαθαίνει πώς μια χώρα μπορεί να ξεπεράσει δύσκολους κι επικίνδυνους καιρούς», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο δημοσιογράφος Ν. Βαραλής, που παρομοιάζει τον Βίκτωρα Πολίτη με τον Οδυσσέα.

Ακούστε εδώ την εκπομπή.

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae