Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 4297 επισκέπτες συνδεδεμένους

Log inΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ DAVID HARRIS PDF Εκτύπωση E-mail

O Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος συναντήθηκε σήμερα Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021, με τον Εκτελεστικό Διευθυντή της American Jewish Committee (AJC) κ. Ντέιβιντ Χάρρις (David Harris). Στη διάρκεια της συναντήσεως των δύο ανδρών, αντηλλάγησαν απόψεις σχετικώς με την πορεία και την ενδυνάμωση των ελληνοαμερικανικών σχέσεων, καθώς και της στρατηγικής συνεργασίας στον τομέα Άμυνας και Ασφάλειας Ελλάδος-ΗΠΑ.

Επιπλέον συζητήθηκαν οι εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή και κυρίως στην Ανατολική Μεσόγειο, ενώ αναδείχθηκε ο ρόλος που διαδραματίζει η Ελλάδα ως πυλώνας ειρήνης, ασφάλειας και σταθερότητας, συνεργαζόμενη με χώρες που μοιράζονται κοινές αξίες και έχουν κοινό όραμα για μία ειρηνική και ευημερούσα περιοχή. Στο πλαίσιο αυτό έγινε ιδιαίτερη αναφορά στη σημασία της τριμερούς συνεργασίας Ελλάδος – Κύπρου – Ισραήλ, με την συμμετοχή των ΗΠΑ, και εξετάσθηκαν τρόποι για την περαιτέρω ενίσχυσή της.

Ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης και o Εκτελεστικός Διευθυντής της AJC επιβεβαίωσαν τη στενή συνεργασία της AJC με την Ελληνική Ομογένεια στις ΗΠΑ, καθώς και το άριστο επίπεδο των διμερών σχέσεων Ελλάδος – ΗΠΑ.

Πηγή: Ανακοίνωση Τύπου Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, 7.7.2021

ΣΧΟΛΙΟ ΥΕΘΑ ΣΤΟ FACEBOOK:

Σε άριστο κλίμα διεξήχθη η σημερινή μου συνάντηση στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας με τον Εκτελεστικό Διευθυντή του American Jewish Committee (AJC) κ. Ντέιβιντ Χάρρις (David Harris). Σαφής η ενδυνάμωση των Ελληνοαμερικανικών σχέσεων και όχι μόνο.
https://www.mod.mil.gr/synantisi-yetha-nikolaoy-panagiotop…/

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae