Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 5996 επισκέπτες και 2 μέλη συνδεδεμένους

Log inΔΡΑΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΗΣ Ι.Κ. ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ PDF Εκτύπωση E-mail

Η Ισραηλιτική Κοινότητα Αθηνών εξέφρασε έμπρακτα την αλληλεγγύη της προς το Πυροσβεστικό Σώμα και τους πυρόπληκτους, με προσφορά φαρμακευτικού υλικού και ειδών πρώτης ανάγκης. Αναδημοσιεύουμε παρακάτω τη σχετική ανάρτηση της Ι.Κ. Αθηνών στο facebook (11.8.2021):

Η Κοινότητά μας με αφορμή το ξέσπασμα της πυρκαγιάς που πλήττει τις τελευταίες μέρες τη χώρα μας, αποφάσισε να συμπαρασταθεί και να συνδράμει στους πυροσβέστες και τους πυρόπληκτους συμπολίτες μας στέλνοντας είδη πρώτης ανάγκης.

Με πρωτοβουλία της Κοινωνικής μας Υπηρεσίας, η Γενική Γραμματέας της Ι.Κ.Α. παρέδωσε στην οδό Μουρούζη 4, φαρμακευτικό υλικό (κρέμες για εγκαύματα, ορούς και ηλεκτρολύτες) προς το Πυροσβεστικό Σώμα που αφορά τους πυροσβέστες που είναι στην πρώτη γραμμή, οι οποίοι καθώς επέστρεφαν από τις εκάστοτε βάρδιες τους, εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους και τόνισαν πόσο σημαντικό είναι το υλικό που τους προμηθεύσαμε για τον καθημερινό αγώνα τους!

Επίσης ακολούθησε αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης (νερά, ξηρά τροφή, είδη υγιεινής κλπ.) σε σημείο συγκέντρωσης αγαθών για τους πυρόπληκτους.

Ελπίζουμε σύντομα να ξεπεράσουμε και αυτή τη δοκιμασία με όσο το δυνατό λιγότερες απώλειες και να επιστρέψουμε και πάλι στην κανονικότητα.

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae