Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 4237 επισκέπτες συνδεδεμένους

Log inΡΟΣ ΑΣΑΝΑ 5782: ΜΗΝΥΜΑ του ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΙΣΑΑΚ ΧΕΡΤΖΟΓΚ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΠΟΡΑ PDF Εκτύπωση E-mail

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Καθώς πλησιάζουμε προς τη νέα χρονιά 5782, εκ μέρους του Κράτους του Ισραήλ, θα ήθελα να εκφράσω τις θερμότερες ευχές μου για μια καλή χρονιά (Σανά Τοβά), σε εσάς και τους αγαπημένους σας.

Η κυκλική φύση του Ιουδαϊσμού προσφέρει στον εβραϊκό λαό την ευκαιρία να κάνουμε όλοι μαζί μια παύση, να συνδεθούμε με τη συλλογική μας ψυχή, και να ξεκινήσουμε από την αρχή. Ο καθένας από εμάς έχει το προνόμιο να χαράξει τη δική του ατομική πορεία ενώ ταυτόχρονα εξαρτιόμαστε ο ένας από τον άλλον, την κοινότητά μας, και την δύναμη της κάθε προσευχής μας. Έτσι, στο Ρος Ασανά και στο Γιομ Κιπούρ, θα προσευχηθώ για την ευημερία της άμεσης οικογένειάς μου, καθώς και της ευρύτερης οικογένειάς μου, τον λαό του Ισραήλ, τον εβραϊκό λαό και όλον τον κόσμο.

Εύχομαι στις αδελφές και αδελφούς μας σε όλο τον κόσμο, ένα έτος με υγεία και ενότητα. Φροντίστε ο ένας τον άλλον και να ξέρετε ότι το Ισραήλ είναι το σπίτι σας μακριά από το σπίτι. Είθε να εγγραφείτε στο βιβλίο της ζωής.

שנה טובה וּמתוקה! Shana tova umetukah!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ (αγγλικά)

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae