Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 5026 επισκέπτες και 1 μέλος συνδεδεμένους

Log inΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ & ΑΝΑΚΗΡΥΞΗΣ ΕΠΙΤΙΜΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΒΟΛΟΥ PDF Εκτύπωση E-mail

Η Ισραηλιτική Κοινότητα Βόλου και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας διοργανώνουν για δέκατη τρίτη (13η) χρονιά τελετή απονομής υποτροφιών σε φοιτητές-τριες του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, που διακρίθηκαν για τις ακαδημαϊκές τους επιδόσεις και το ήθος τους. Οι υποτροφίες είναι ευγενική χορηγία της οικογένειας του αείμνηστου δωρητή της Ισραηλιτικής Κοινότητας Βόλου, Ζαχαρία Σακκή.

Επίσης, η Ισραηλιτική Κοινότητα Βόλου θα ανακηρύξει τα Επίτιμα Μέλη της Βίκτωρ και Άνι Πολίτη σε Μεγάλους Δωρητές της, τιμώντας τη γενναιόδωρη και συνεχή συνεισφορά τους στην πραγματοποίηση δραστηριοτήτων της Κοινότητας, με τελευταία το έργο της συνολικής ανάπλασης των χώρων του Εβραϊκού Κοιμητηρίου. Ο Βίκτωρ Πολίτης, παλαιό μέλος της Κοινότητας, ο οποίος πλέον ζει στο εξωτερικό, και η σύζυγός του αποτελούν πολύτιμα παραδείγματα εθελοντικής και ανιδιοτελούς προσφοράς.

Οι δύο εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021, στις 6.00 το απόγευμα, στην αίθουσα Ergon Showground (Πολυχώρος Τσαλαπάτα, Βόλος).

Θα τις παρουσιάσουν η κα Ράνια Γάτου, από το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και ο κ. Νίκος Βαραλής, δημοσιογράφος και διευθυντής του Ρ/Σ «Ορθόδοξη Μαρτυρία».

Συμμετέχουν η Μαριάντζελα Χατζησταματίου, Σοπράνο και ο Νίκος Παναγιωτίδης-κιθάρα.

Στην εκδήλωση, θα τηρηθούν όλα τα ισχύοντα μέτρα για την προστασία από τον κορωνοϊό –Covid19.

Για να εισέλθετε στο χώρο της εκδήλωσης, θα πρέπει να συμπληρώσετε την παρακάτω ηλεκτρονική φόρμα  https://forms.gle/oejWYrsS6bbKt1eq8 έως την Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021.

Ο σύνδεσμος για την διαδικτυακή παρακολούθηση είναι: https://diavlos.grnet.gr/event/e2022

ΠΗΓΗ: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ι.Κ. ΒΟΛΟΥ

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae