Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 5267 επισκέπτες συνδεδεμένους

Log inΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ "ΤΟ ΄21 ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ. ΕΘΝΟΤΙΚΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ” | Εκτύπωση |

Ο Ομογενειακός Σύλλογος “Hephaestus Wien – Österreichisch /Griechischer Integrationsverein με την ευκαιρία της επετείου των 200 Χρόνων της Εθνικής Παλιγγενεσίας, διοργανώνει διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: “Το ΄21 και οι Εβραίοι. Εθνοτικός ανταγωνισμός και εθνική ανεξαρτησία”.

Κατά την εκδήλωση χαιρετισμό θα απευθύνουν η Ησαΐα Τσαουσίδου, μέλος του συλλόγου Hephaestus Wien–Österreichisch / Griechischer Integrationsverein και διεθνής πρόεδρος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων, ο Σάββας Αναστασιάδης, Πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς της Βουλής των Ελλήνων και ο Μωυσής Ελισάφ, Δήμαρχος Ιωαννίνων.

Την εκδήλωση θα προλογίσει ο Βίκτωρ Ελιέζερ, Γενικός Γραμματέας του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος.

Ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο Δρ. Δρόσος,  Καθηγητής Ηθικής Φιλοσοφίας στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ.

Η δημοσιογράφος Λένα Κυρόπουλος θα διαβάσει λογοτεχνικά αποσπάσματα.

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Παναγιώτης Σφαέλος, Δημοσιογράφος – Διεθνολόγος, Υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων.

Η εκδήλωση τελεί υπό: την Αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού & Δημόσιας Διπλωματίας.

 

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae