Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 4813 επισκέπτες συνδεδεμένους

Log inΣΕΙΡΑ PODCAST ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ: Το αρχαιολογικό τοπίο σε Ελλάδα & Ισραήλ PDF Εκτύπωση E-mail

Η σειρά podcast της Πρεσβείας του Ισραήλ “Under the Olive Tree: Greek-Israeli Agenda” παρουσιάζει το podcast με θέμα «Σήμερα και τότε: το αρχαιολογικό τοπίο στην Ελλάδα και το Ισραήλ»

Ο Δημήτρης Πλάντζος, Καθηγητής Κλασικής Αρχαιολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, και η Eriola Jakoel, Αρχαιολόγος στην Αρχαιολογική Υπηρεσία του Ισραήλ, συζητούν για τη σημασία των αρχαιολογικών ευρημάτων για την πρόοδο της επιστημονικής και ιστορικής γνώσης, τις νέες μεθόδους ανασκαφών, τα ελληνικά ευρήματα στο Ισραήλ, την αρχαιοκαπηλία και άλλα ζητήματα σχετικά με τη συναρπαστική επιστήμη της Αρχαιολογίας.   

Η συζήτηση είναι στα ελληνικά και τη συντονίζει η δημοσιογράφος και αρχαιολόγος Μαίρη Αδαμοπούλου, πολιτιστικός συντάκτης στην εφημερίδα «Τα Νέα».

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη συζήτηση στο κανάλι της Πρεσβείας στο youtube https://www.youtube.com/watch?v=HUkue4nuOEM

ΠΗΓΗ: ιστοσελίδα ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΙΣΡΑΗΛ, 10.12.2021

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae