Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 5523 επισκέπτες συνδεδεμένους

Log inΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΜΠΕΝΕ ΜΠΕΡΙΤ ΒΙΚΤΩΡΑ ΜΠΑΤΗ PDF Εκτύπωση E-mail

Το  Διεθνές Μπενέ Μπερίτ επέλεξε τον Πρόεδρο του Μπενέ Μπερίτ Αθήνας κ. Βίκτωρα Μπατή (μαζί με άλλα 22 άτομα παγκοσμίως) για το βραβείο «B'nai B'rith International President's Award 2021».

Το διάσημο αυτό βραβείο θεσπίστηκε πριν από τρία χρόνια και απονέμεται ετησίως σε άτομα που προσφέρουν εθελοντικό έργο όχι για αναγνώριση, προσοχή ή προσωπικό όφελος, αλλά για το καλό του Εβραϊσμού και που προάγουν τις αρχές και τις αξίες του Μπενέ Μπερίτ. 

Η διαδικτυακή εκδήλωση για την τιμητική αυτή διάκριση στο πρόσωπο του κ. Βίκτωρα Μπατή πραγματοποιήθηκε μέσω της πλατφόρμας Ζoom την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021 κατά τη διάρκεια του B’nai B’rith Leadership Forum.

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae