Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 5652 επισκέπτες συνδεδεμένους

Log inFACES OF EUROPE: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ PDF Εκτύπωση E-mail

Με πρωτοβουλία του Γερμανού φωτογράφου Carsten Sander, πραγματοποιήθηκε η φωτογραφική δράση «Χίλια πρόσωπα – Μία Ένωση» (Faces of Europe), με την οποία καταγράφηκε μέσα από τον φακό του η ταυτότητα της ετερόκλητης κοινότητας των 447 εκατομμύριων κατοίκων, στις 27 χώρες της Ευρώπης. Ο Sander φωτογράφισε συνολικά 1.000 πρόσωπα, στους οποίους συμπεριλαμβάνονται διασημότητες, αθλητές, πολιτικοί και περαστικοί που συνάντησε στις πλατείες της Ευρώπης, την οποία διέσχισε με το φορτηγάκι του πρότζεκτ, που έφερε το σήμα της Ε.Ε. και την επιγραφή Faces of Europe.

Σε αυτή τη δράση συμπεριλήφθηκαν και πρόσωπα από την Ελλάδα μεταξύ των οποίων ήταν ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και ο πρόεδρος του ΚΙΣΕ Δαυίδ Σαλτιέλ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae