Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 3998 επισκέπτες και 3 μέλη συνδεδεμένους

Log inΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Γ.Γ. ΤΟΥ ΚΙΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΛΕΥΚΩΜΑ ΓΙΑ ΤΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΙΣΡΑΗΛ | Εκτύπωση |

Στις 7.1.2022 ο Γ.Γ. του ΚΙΣΕ κ. Βίκτωρ Ελιέζερ, σε συνέντευξή του στον Ραδιοφωνικό Σταθμό ΑΘΗΝΑ 9.84, και στην εκπομπή «Ο γύρος του κόσμου σε μία ώρα», συνομίλησε με την δημοσιογράφο Αλεξάνδρα Βουδούρη για τις σχέσεις Ελλάδας – Ισραήλ, με αφορμή την νέα έκδοση του ΚΙΣΕ «30 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΙΣΡΑΗΛ. Χρονολόγιο 1990 – 2020. Οι σταθμοί μιας δημιουργικής συνεργασίας».

Το πλούσιο περιεχόμενο του λευκώματος έδωσε το έναυσμα για μια αναδρομή στους σταθμούς – ορόσημα που χαρακτήρισαν την ανάπτυξη των σχέσεων των δύο χωρών. Ο Γ.Γ. του ΚΙΣΕ αναφέρθηκε στην ιστορική απόφαση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη να αναγνωρίσει de jure το Ισραήλ, τον Μάϊο του 1990, και στην μετέπειτα πορεία των σχέσεων μέχρι σήμερα, τονίζοντας ιδιαίτερα ότι ότι οι σχέσεις αυτές αναπτύχθηκαν, όχι μόνο στο πολιτικό επίπεδο, αλλά και στην οικονομία, στην τεχνολογία, στον πολιτισμό και στον τουρισμό. Ακούστε εδώ τη συνέντευξη (από λεπτό 28.20’ κ.ε.).

 

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae