Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 5580 επισκέπτες και 1 μέλος συνδεδεμένους

Log inΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΟΝΤΕΤ ΒΑΡΩΝ - ΒΑΣΑΡ ΣΕ ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ | Εκτύπωση |

Το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου, στις 16.30 μ.μ, η ιστορικός Οντέτ Βαρών-Βασάρ θα παρουσιάσει σε Στρογγυλό Τραπέζι για τις εβραϊκές κοινότητες των Βαλκανίων, στο Auditorium της INALCO, στο Παρίσι τη νέα έκδοση του βιβλίου της "Des Sépharades aux Juifs grecs. Histoire, mémoire et identité" (Le Manuscrit, 2021). Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Διευθυντής της Βιβλιοθήκης της Alliance Israélite Universelle Jean-Claude Kuperminc.

To Salon du livre des Balkans, που γιορτάζει φέτος τα δέκατα γενέθλιά του, εκτός από τη μεγαλύτερη έκθεση βιβλίου από τις βαλκανικές χώρες στο Παρίσι, είναι ένα μεγάλο πολιτιστικό γεγονός που περιλαμβάνει στρογγυλά τραπέζια, συναντήσεις με συγγραφείς, μουσικές εκδηλώσεις, προβολές. Για ένα άλλο βλέμμα στις χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae