Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 6919 επισκέπτες συνδεδεμένους

Log inΔΙΑΔIΚΤΥΑΚΗ ΤΕΛΕΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ IHRA ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ PDF Εκτύπωση E-mail

Την Τρίτη 1η Μαρτίου 2022, πραγματοποιήθηκε η διαδικτυακή τελετή παράδοσης της Προεδρίας της Διεθνούς Συμμαχίας για τη Μνήμη του Ολοκαυτώματος (IHRA) από την Ελλάδα στη Σουηδία.

Στο έργο, στις δράσεις, αλλά και στους στόχους που είχε η Ελληνική Προεδρία της IHRA αναφέρθηκαν στα μηνύματα που απηύθυναν ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Παναγιώτης Πικραμμένος, ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως, ο πρώην επικεφαλής της Ελληνικής Αντιπροσωπείας και προέδρου της IHRA πρέσβης Χριστόδουλος Λάζαρης και ο νυν επικεφαλής της Ελληνικής Αντιπροσωπείας, και μέχρι τις 28.2.2022  πρόεδρος της IHRA, Γιώργος Πολυδωράκης.

Στα μηνύματα περιλαμβάνονται επίσης πολλές αναφορές στην συμβολή του ΚΙΣΕ και του ΕΜΕ στο έργο της Ελληνικής Προεδρίας της IHRA.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  • Στοιχεία από ιστοσελίδα ΕΜΕ
 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae