Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 4946 επισκέπτες συνδεδεμένους

Log inΜνημόσυνο για τους Ελληνοεβραίους πεσόντες στον Πόλεμο PDF Εκτύπωση E-mail


   
Στις 12.11.2000, με πρωτοβουλία του Συλλόγου Ελληνων Εβραίων Βετεράνων Πολέμου ΄40 - '45, έγινε στο εβραϊκό νεκροταφείο Αθηνών, μνημόσυνο για τους Ελληνοεβραίους στρατευμένους που έπεσαν μαχόμενοι στη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου. Στην εκδήλωση συμμετείχαν εκπρόσωποι του Ελληνικού Εβραϊσμού και της Διεθνούς Ενωσης Εβραίων Βετεράνων. Ασκαβά αναπέμφθηκε από τον Ραββίνο Αθηνών κ. Ιακ. Αράρ και η τελετή ολοκληρώθηκε με κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Πεσόντων από τον πρόεδρο του Συλλόγου Ελληνοεβραίων Βετεράνων κ. Ηλία Χατζόπουλο, και τον γεν. γραμματέα του ΚΙΣ κ. Αβραάμ Ρεϊτάν και τον αντιπρόεδρο της Ι.Κ. Αθηνών κ. Ιωσήφ Βεντούρα.
Στην φωτογραφία στιγμιότυπο από την εκδήλωση
.

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae