Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 5421 επισκέπτες συνδεδεμένους

Log inΠαγκόσμια Συνάντηση Εβραίων Βετεράνων στο Ισραήλ PDF Εκτύπωση E-mail

    Έγινε πρόσφατα στην Ιερουσαλήμ η Γεν. Συνέλευση της Διεθνούς Ενωσης Εβραίων Βετεράνων Πολέμου με τη συμμετοχή βετεράνων απ΄ όλο τον κόσμο . Τους Ελληνοεβραίους βετεράνους εκπροσώπησε ο πρόεδρος της Ενωσης κ. Ηλίας Χατζόπουλος. Οι εργασίες της Συνέλευσης περιελάμβαναν εισηγήσεις και αναλύσεις ειδικών επιστημόνων για θέματα όπως την ειρηνευτική διαδικασία στη Μέση Ανατολή, τις δημογραφικές τάσεις του εβραϊσμού στον επόμενο αιώνα, τους δεσμούς Ισραήλ - Διασποράς κ.ά. Η Συνέλευση πλαισιώθηκε από σειρά πολιτιστικών εκδηλώσεων και επισκέψεων των συμμετεχόντων σε Μνημεία και Ιδρύματα.Ο κ. Η. Χατζόπουλος ενώ καταθέτει στεφάνι στο
Μνημείο Πεσόντων στις μάχες κατά του φασισμού 1939 - 45.
 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae