Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 5408 επισκέπτες συνδεδεμένους

Log inΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΟΙΗΣΗΣ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΟΔΥΣΣΕΙΑ | Εκτύπωση |

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης, το Τμήμα Κλασσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μπαρ Ιλαν του Ισραήλ και η Πρεσβεία της Ελλάδος στο Ισραήλ διοργανώνουν διαδικτυακή εκδήλωση την Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022 και ώρα 18.00 με θέμα «Ποιητικές περιπλανήσεις με τα πανιά του Οδυσσέα».

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στα αγγλικά και θα περιλαμβάνει χαιρετισμούς επισήμων, απαγγελίες αποσπασμάτων από την «Οδύσσεια» του Ομήρου σε αρχεία και νέα ελληνικά, εβραϊκά και λαδίνο, ομιλία με θέμα «Συνεκτικότητα και κινητικότητα στην ανατολική Μεσόγειο πριν από τα ταξίδια του Οδυσσέα», καθώς και παρουσίαση νέας ελληνικής και εβραϊκής ποίησης και μουσικής εμπνευσμένης από την Οδύσσεια.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΣΧΕΤΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ & ΕΔΩ την ανακοίνωση στο σάϊτ του Πανεπιστημίου στα εβραϊκά και ελληνικά

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae