Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 4830 επισκέπτες και 1 μέλος συνδεδεμένους

Log inΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΙΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΤΕΛ ΑΒΙΒ PDF Εκτύπωση E-mail

Tο Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος εκφράζει τον αποτροπιασμό, τη θλίψη και την ανησυχία για τη χθεσινή τρομοκρατική επίθεση, σε πολυσύχναστο δρόμο στο κέντρο του Τελ Αβίβ, με θύματα τουλάχιστον δύο νεκρούς και περισσότερους από 10 τραυματίες. Ήταν η τέταρτη τρομοκρατική επίθεση σε διάστημα δύο εβδομάδων.

Με βαθιά οδύνη ο Ελληνικός Εβραϊσμός συμμετέχει στο πένθος για τους αδικοχαμένους νεκρούς, εύχεται ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες και συμπαραστέκεται στην αγωνία της ισραηλινής κοινωνίας για την κλιμάκωση των αιματηρών επιθέσεων του ισλαμικού εξτρεμισμού.

Υποστηρίζουμε τον αγώνα του Κράτους του Ισραήλ ενάντια στην τρομοκρατία που απειλεί την ευημερία των πολιτών του και ενώνουμε τη φωνή μας με τις εκκλήσεις για την καταπολέμηση του μίσους και του φανατισμού, υπογραμμίζοντας για μία ακόμη φορά ότι οι εκατόμβες των θυμάτων της τρομοκρατίας υπονομεύουν κάθε προσπάθεια για την επίτευξη της ειρήνης στη Μέση Ανατολή.

Αθήνα, 8.4.2022

Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος

 
 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae