Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks).
On Line
Έχουμε 8107 επισκέπτες και 1 μέλος συνδεδεμένουςLog in
ΣΕΙΡΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ADL ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ “ANTISEMITISM UNCOVERED” |
![]() |
![]() |
![]() |
Τα βίντεο εξετάζουν επιμέρους συκοφαντίες κατά των εβραίων, όπως π.χ.: περί εξουσίας, απληστίας, θεοκτονίας, συκοφαντίας του αίματος κ.ά. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα βίντεο εδώ. Διαβάστε εδώ σχετικά με τον Οδηγό και το υλικό που παρέχεται για την κατάρριψη των αντισημιτικών μύθων. |