Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 4538 επισκέπτες συνδεδεμένους

Log inΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ «15 Χρόνια» του Yuval Hadadi | Εκτύπωση |

Η Πρεσβεία του Ισραήλ στην Αθήνα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας, της Αμφιφοβίας και της Τρανσφοβίας (IDAHOBIT, 17 Μαΐου), υψώνει τη φωνή της ενάντια στις διακρίσεις και για ίσα δικαιώματα.

Σε συνεργασία με το Queer Movie Nights του περιοδικού Antivirus, προβάλλεται η ταινία «15 Χρόνια» του Yuval Hadadi, τη Δευτέρα 16 Μαΐου 2022, ώρα 20:50παρουσία του σκηνοθέτη, στον Κινηματογράφο Τριανόν Κοδριγκτώνος 21 (μετρό Βικτώρια), Αθήνα.

Θέμα της ταινίας ένας γκέι άντρας που βλέπει τη ζωή του να αλλάζει, όταν η προοπτική δημιουργίας οικογένειας εμφανίζεται (Ισραήλ, 2019, 90’).

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae