Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 4647 επισκέπτες συνδεδεμένους

Log inΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΛΩΝ TOY ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ TOY ΚΙΣΕ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΑ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟ PDF Εκτύπωση E-mail

Στις 20.5.2022, ο Α΄ αντιπρόεδρος και ο γενικός ταμίας του ΚΙΣΕ κ. Μάνος Αλχανάτης και Δανιήλ Μπεναρδούτ, μαζί με την διευθύντρια του ΕΜΕ κα Ζανέτ Μπαττίνου συναντήθηκαν με την Αμερικανίδα αξιωματούχο κα Joanna Wulfsberg, ειδική σε θέματα θρησκευτικών ελευθεριών, την οποία συνόδευε η κα Χριστίνα Ρουγγέρη από το Πολιτικό Γραφείο της Πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα.

Κατά τη συνάντηση οι κ. Αλχανάτης και Μπεναρδούτ μίλησαν για τις διάφορες εκφάνσεις του αντισημιτισμού στην Ελλάδα και πως αυτές επηρεάζουν την εβραϊκή κοινότητα, καθώς και για τους τρόπους αντιμετώπισής τους.

Η κα Μπαττίνου συζήτησε με την κα Wulfsberg για τα προγράμματα δημόσιας διπλωματίας και εκπαίδευσης του ΕΜΕ, που φέρνουν τη νέα γενιά κυρίως, σε επαφή με την ιστορία του ελληνικού εβραϊσμού, όπως και με την ιστορία και μνήμη του Ολοκαυτώματος, με στόχο την εξάλειψη των προκαταλήψεων.

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae