Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 3596 επισκέπτες συνδεδεμένους

Log inΑΠΟΝΟΜΗ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟΥ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΙΣΕ ΔΑΥΙΔ ΣΑΛΤΙΕΛ PDF Εκτύπωση E-mail

Στο πλαίσιο της τελετής αποφοίτησης των σπουδαστών του New York College, που έγινε στις 6.7.2022, ο πρόεδρος του ΚΙΣΕ κ. Δαυίδ Σαλτιέλ ανακηρύχθηκε Επίτιμος Διδάκτορας του Πανεπιστημίου του Μπόλτον (University of Bolton) για την επιχειρηματική, αλλά και την κοινωνική προσφορά του. Την απονομή του τιμητικού διπλώματος έκανε ο Καγκελάριος του University of Bolton, Κόμης του St Andrews (Earl of St Andrews), George Nicholas Philip Windsor, παρουσία του Προέδρου και Πρύτανη του University of Bolton, καθηγητή George Holmes. Σύντομη αναφορά στο έργο και τις δράσεις του Δρα. Δαυίδ Σαλτιέλ έκανε ο Διευθυντής Εξωτερικών Σχέσεων του University of Bolton, κ. Άρης Ματθαίου.

Κατά την παραλαβή του διπλώματος ο πρόεδρος του ΚΙΣΕ ιδιαίτερα συγκινημένος απευθυνόμενος κυρίως στους σπουδαστές ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μην ξεχνάτε να θέσετε τους στόχους σας και να δουλεύετε για την επίτευξή τους συνεχώς, έστω και από λίγο σε καθημερινή βάση.  Να δείτε ότι στο τέλος θα τους επιτύχετε. Οι σπουδές σας, η εκπαίδευσή σας στέφτηκαν σήμερα με επιτυχία και μην ξεχνάτε ότι είστε η γενιά που έχετε τα εφόδια της γνώσης και της κατανόησης που χρειάζονται για να χτίσετε ένα μεγάλο, γεμάτο χάρη, πολιτισμένο και ανθρώπινο μέλλον. Μην το ξεχνάτε αυτό»!

Στην εκδήλωση παρέστησαν Πρυτάνεις, Κοσμήτορες και άλλες εξέχουσες προσωπικότητες από τα συνεργαζόμενα Πανεπιστήμια (State University of New York/Empire State CollegeUniversity of GreenwichUniversity of BoltonUniversite Toulouse 1 Capitole), καθώς και εκπρόσωποι της Πολιτείας όπως ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Νίκος Παπαθανάσης, ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Ελευθέριος Αυγενάκης, ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γεώργιος Πατούλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών κ. Γεώργιος Δημόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Κλιματικής Αλλαγής και Πρασίνου του Δήμου Αθηναίων κ. Χρήστος Τεντόμας και ο Επιτελάρχης, Στρατηγός της Αστυνομίας κ. Λάζαρος Μαυρόπουλος. 

Στην τελετή το ΚΙΣΕ εκπροσωπήθηκε από τον γενικό Ταμία κ. Δανιήλ Μπεναρδούτ.

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae