Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 5787 επισκέπτες και 6 μέλη συνδεδεμένους

Log inΠΡΕΣΒΕΙΑ ΙΣΡΑΗΛ – PODCAST: CRIME WRITING IN ISRAEL AND GREECE PDF Εκτύπωση E-mail

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του Ισραηλινού συγγραφέα Dror Mishani στην Αθήνα για την παρουσίαση του βιβλίου του «Τρεις», η Πρεσβεία του Ισραήλ διοργάνωσε συζήτηση με τον συγγραφέα Πέτρο Μάρκαρη για το podcast Under The Olive Tree: Greek-Israeli Agenda, με θέμα Crime Writing in Israel and Greece.

Οι δύο κορυφαίοι συγγραφείς αστυνομικής λογοτεχνίας στο Ισραήλ και την Ελλάδα, συζητούν για τα κοινά στην συγγραφή αστυνομικής λογοτεχνίας μεταξύ των δύο χωρών.

Μιλούν για το ολοένα αυξανόμενο ενδιαφέρον και τη δημοφιλία στο ελληνικό κοινό για το συγκεκριμένο λογοτεχνικό είδος, τον ρόλο του ως αντανάκλαση της κοινωνίας και των προβλημάτων της, την εικόνα της αστυνομίας στην ελληνική και την ισραηλινή κοινωνία, το υπόβαθρο των συγγραφέων και την επιρροή του στην πλοκή των ιστοριών και την επιλογή των χαρακτήρων τους, τα αυτοτελή αστυνομικά μυθιστορήματα σε σχέση με τις αστυνομικές σειρές και τους παλαιότερους αστυνομικούς συγγραφείς που έχουν επηρεάσει περισσότερο το έργο των δύο συνομιλητών. Τη συζήτηση συντονίζει η συγγραφέας και μεταφράστρια Κρυστάλλη Γλυνιαδάκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ (στα αγγλικά) 

*Στοιχεία από FB Πρεσβείας Ισραήλ

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae