Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 7806 επισκέπτες και 1 μέλος συνδεδεμένους

Log inΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΗΣ ΣΥΝΑΓΩΓΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ. ΤΡΙΚΑΛΑ 14 – 16 Οκτωβρίου 2022 | Εκτύπωση |

Η ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΞΑΝΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΗΣ!

Το ΚΙΣΕ και η Ι.Κ. Τρικάλων σας προσκαλούν στις 3ήμερες εορταστικές εκδηλώσεις για τα εγκαίνια της ανακαινισμένης Συναγωγής Τρικάλων, που θα γίνουν από 14 έως 16 Οκτωβρίου 2022, με τη συνεργασία του Δήμου Τρικκαίων.

Δείτε ΕΔΩ την πρόσκληση και το αναλυτικό πρόγραμμα. 

Θρησκευτικές λειτουργίες για το Σαμπάτ και το Σουκώτ, καλλιτεχνικά δρώμενα, έκθεση φωτογραφιών και εκδρομή στα γραφικά αξιοθέατα της περιοχής, θα εμπλουτίσουν την επίσημη τελετή για την επαναλειτουργία της ιστορικής ρωμανιώτικης Συναγωγής Καλ Καντός Γιαβανίμ των Τρικάλων (Κυριακή 16.10.2022), τιμώντας παράλληλα τους δωρητές που στήριξαν το έργο αναστήλωσης.

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae