Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 4283 επισκέπτες συνδεδεμένους

Log inΤΟ PORTAL ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «ΜΙΛΑΕΙ» ΕΒΡΑΪΚΑ! PDF Εκτύπωση E-mail

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης ενισχύει την εικόνα του προορισμού στο Ισραηλινό κοινό.

Το επίσημο portal προορισμού της πόλης www.thessaloniki.travel με χιλιάδες επισκέπτες απ’ όλο τον κόσμο είναι διαθέσιμο και στην εβραϊκή γλώσσα  με την υποστήριξη και συνεισφορά της Ισραηλιτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης.

Η μετάφραση εντάσσεται σε συντονισμένη στρατηγική του ΟΤΘ για την αγορά του Ισραήλ.

Η Στρατηγική περιλαμβάνει δράσεις ενίσχυσης της προβολής της Θεσσαλονίκης όπως:

*Fam trιps για δημοφιλή ΜΜΕ όπως το τηλεοπτικό κανάλι i24news και την εκπομπή "Holy Land Uncovered".

*Φιλοξενία εκπροσώπων της αεροπορικής εταιρίας  Sun D’Or (θυγατρική της El Al).

*Οnline campaigns με δύο πολύ μεγάλα μέσα (Walla και Haaretz) με σκοπό την κειμενική προβολή της Θεσσαλονίκης στα media του Ισραήλ.

*Εσωτερική παραγωγή video για την «εβραϊκή διαδρομή» της Θεσσαλονίκης, που προβάλλει τα εβραϊκά ίχνη μέσα στον χρόνο.

*Οδηγό τσέπης στα εβραϊκά.

Η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και Πρόεδρος του ΟΤΘ κ. Βούλα Πατουλίδου  επεσήμανε:

«Oι ταξιδιώτες από το Ισραήλ είναι στις πρώτες θέσεις  των αλλοδαπών εθνικοτήτων που επισκέπτονται και μένουν στην πόλη. Πριν λίγο καιρό διοργανώσαμε webinarσε συνεργασία με την Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων FedHATTA, απευθυνόμενοι στους τουριστικούς πράκτορες του Ισραήλ.

Η συνεργασία μας με το γραφείο ΕΟΤ εξωτερικού του Ισραήλ και τον προϊστάμενο του κ. Βασιλειάδη είναι άριστη. Η μετάφραση του portal thessaloniki.travel στα εβραϊκά ήταν επιβεβλημένη. Συνεχίζουμε με επιπλέον δράσεις για την προβολή του προορισμού, προγραμματισμένες μέχρι το τέλος του χρόνου».

Αξίζει να σημειωθεί πως τα εβραϊκά  είναι η 9η γλώσσα που «μιλάει» το thessaloniki.travelμετά τα Αγγλικά, Ελληνικά, Σερβικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Ρωσικά και Κινέζικα.

ΠΗΓΗ: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ, Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, 15.9.2022

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae