Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 3299 επισκέπτες συνδεδεμένους

Log inΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ IHRA ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΙΩΑΝΝΙΝΑ 7-9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022 PDF Εκτύπωση E-mail

*ΔΕΙΤΕ τη ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ του ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ στις 7.10.2022 ΕΔΩ & στις 8.10.2022 ΕΔΩ 

H Ελληνική Αντιπροσωπεία στη Διεθνή Συμμαχία για τη Μνήμη του Ολοκαυτώματος (IHRA) και ο Δήμος Ιωαννιτών διοργανώνουν στις 7 και 8 Οκτωβρίου 2022 διεθνές συνέδριο με θέμα: «Καταπολέμηση του αντισημιτισμού και της άρνησης και διαστρέβλωσης του Ολοκαυτώματος στο ψηφιακό πεδίο».

Την έναρξη του συνεδρίου θα χαιρετίσει, εκ μέρους του Ελληνικού Εβραϊσμού, ο Πρόεδρος του ΚΙΣΕ Δαυίδ Σαλτιέλ. Εναρκτήριες ομιλίες θα απευθύνουν: ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Παναγιώτης Πικραμμένος, o Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, ο Δήμαρχος Ιωαννιτών Μωυσής Ελισάφ, ο Πρέσβης του Ισραήλ στην Ελλάδα Νόαμ Κάτς, ο επικεφαλής της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στον IHRA Γιώργος Πολυδωράκης και η Πρόεδρος του IHRA Ανν Μπερνς.

Στις εργασίες του συνεδρίου, και συγκεκριμένα στη συνεδρία του Σαββάτου 8.10.22 (ώρα 14.00 – 16.30), θα συμμετέχουν με εισηγήσεις τους: ο Γ.Γ. του ΚΙΣΕ Βίκτωρ Ελιέζερ, η διευθύντρια του ΕΜΕ Ζανέτ Μπαττίνου & μέλος της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στον IHRA, ο Λεόν Σαλτιέλ, μέλος της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στον IHRA, ο Ευάγγελος Μάλλιος, Διδάκτωρ Νομικής, ο Σάμης Ναμίας τ. αντιπρόεδρος της ΕΝΑ & συνεργάτης του UN Watch και ο Marc Van Berkel, εκπαιδευτικός & μέλος της ολλανδικής αντιπροσωπείας στον IHRA.

Το συνέδριο θα διεξαχθεί στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Δ. Χατζής» και θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι του Δήμου Ιωαννιτών στο YouTube. Οι εργασίες του συνεδρίου θα ξεκινήσουν σήμερα Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 14:30. Παρακολουθήστε ΕΔΩ τις εργασίες του συνεδρίου στις 7.10.2022 & ΕΔΩ στις 8.10.2022. Δείτε εδώ το πρόγραμμα. 

Ακούστε εδώ τη ραδιοφωνική συνέντευξη του Δημάρχου Ιωαννιτών Μωυσή Ελισάφ, για τον αντισημιτισμό και το Συνέδριο, στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ, στην εκπομπή «Καθρέφτης», του Χρήστου Μιχαηλίδη.

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae