Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 3097 επισκέπτες συνδεδεμένους

Log inΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ MARK ELIYAHU | Εκτύπωση |

Με την υποστήριξη της Πρεσβείας του Ισραήλ, o Ισραηλινός βιρτουόζος του kamancheh Mark Eliyahu συμμετέχει στο GLOBAL LIVE MED Μια ημέρα Μουσικής και Διαλόγου για τη Μεσόγειο που διοργανώνει το Flux Laboratory Athens, το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022, στις 20:00, (Μπενιζέλου Παλαιολόγου 5, Πλάκα).

Είσοδος ελεύθερη

Ο Mark Eliyahu γεννήθηκε το 1982 στο Νταγκεστάν της πρώην Σοβιετικής Ένωσης και μετανάστευσε στο Ισραήλ με τους γονείς του το 1989. Σε ηλικία 16 ετών, εμπνεύστηκε από την ερμηνεία του Habil Aliyev, κορυφαίου ερμηνευτή του kamancheh, και εγκαταστάθηκε στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν για να μαθητεύσει στο kamancheh με τον διάσημο Adalat Vazirov. Ο πατέρας του Mark Eliyahu ήταν συνθέτης και η μητέρα του έπαιζε βιολί. Το 2020, συνέθεσε και ερμήνευσε έπαιξε τη θεματική μουσική για την ισραηλινή σειρά Tehran.

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae