Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 2929 επισκέπτες συνδεδεμένους

Log inENCATE – ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ PDF Εκτύπωση E-mail

Το Εβραϊκό Μουσείο Ελλάδος με ιδιαίτερη ευχαρίστηση ανακοινώνει την είσοδό του στο δίκτυο ENCATE.

Το ENCATE είναι ένα δίκτυο για φορείς και επαγγελματίες της εκπαίδευσης που εργάζονται ενάντια στον αντισημιτισμό και άλλες μορφές διακρίσεων. Τα μέλη του εκπαιδεύουν ποικίλα ακροατήρια για να εντοπίσουν και να αντιμετωπίσουν διαφορετικές εκδηλώσεις αντισημιτισμού.

Ταυτόχρονα, ως ευρωπαϊκό δίκτυο της κοινωνίας των πολιτών, το ENCATE είναι ένας ζωτικός εταίρος για κυβερνήσεις, πολιτικούς φορείς και διεθνείς οργανισμούς, επειδή μεταφέρει πρακτική εμπειρία και τεχνογνωσία, αναγνωρίζει το σχετικό παρελθόν και τρέχον έργο εβραϊκών οργανισμών, καθώς και διεθνών ιδρυμάτων, δικτύων και ΜΚΟ ως πλαίσιο αναφοράς, ενώ προσπαθεί να διατηρήσει συμπληρωματικό ρόλο και να προσθέτει αξία στο πεδίο.

Σημαντικό να σημειωθεί ότι το ENCATE ιδρύθηκε από την KIgA e.V. το 2019. Από την αρχή, έχουν υιοθετήσει τον Ορισμό Εργασίας της IHRA για τον Αντισημιτισμό.

Η ομάδα του ΕΜΕ

ΠΗΓΗ: ΕΜΕ, 20.10.2022 

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae