Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 2955 επισκέπτες συνδεδεμένους

Log inΕΚΔΗΛΩΣΗ – ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: «ΤΑ ΤΡΙΑ Ε ΚΑΙ Ο ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΜΠΕΛ» | Εκτύπωση |

Με αφορμή την επέτειο της «Νύχτας των Κρυστάλλων» (9 Νοεμβρίου), το Shades Magazine σε συνεργασία με την Αντιεθνικιστική Κίνηση διοργανώνουν τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 19.00 την παρουσίαση του βιβλίου του Μιχάλη Τρεμόπουλου «Τα τρία Ε και ο εμπρησμός του Κάμπελ. Το πογκρόμ του 1931 στη Θεσσαλονίκη».

Ομιλητές: Μιχάλης Τρεμόπουλος, συγγραφέας του βιβλίου και δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Ψαρράς, δημοσιογράφος και Μωυσής Λίτσης, δημοσιογράφος.

Τη συζήτηση θα συντονίσει μέλος της Σ.Ο του Shades Magazine και θα παρέμβουν μέλη της Αντιεθνικιστικής Κίνησης και της Σ.Ο του Shades Magazine.

Η εκδήλωση θα είναι διαδικτυακή με δυνατότητα συμμετοχής στο jitsi meet (όριο 50 ατόμων).

Θα μεταδοθεί όμως και ζωντανά στο κανάλι του shades Magazine στο youtube με δυνατότητα υποβολής ερωτήσεων. Για συμμετοχή στείλτε μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Η εκδήλωση στο facebook

ΠΗΓΗ: theshadesmag.wordpress.com

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae