Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 3061 επισκέπτες συνδεδεμένους

Log inΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ: «Η ταραγμένη δεκαετία για τον Εβραϊσμό της Ελλάδας 1980-1990» PDF Εκτύπωση E-mail

ΖΑΝ ΚΟΕΝ

«Η ταραγμένη δεκαετία για τον Εβραϊσμό της Ελλάδας 1980-1990»

Εκδόσεις ΦΛΑΟΥΝΑΣ

Τα τελευταία 40 χρόνια ο δημοσιογράφος Ζαν Κοέν ασχολείται με τη Μέση Ανατολή και ειδικότερα με το Ισραήλ και με τον Ελληνικό αντισημιτισμό.

Στο τελευταίο του βιβλίο «Η ταραγμένη Δεκαετία Για Τον Εβραϊσμό της Ελλάδας 1980-1990»  ο συγγραφέας αποτυπώνει με ακρίβεια και τεκμηριωμένα την δεκαετία του ΠΑΣΟΚ επί Ανδρέα Παπανδρέου, τον διάχυτο αντισημιτισμό στην Ελλάδα, το προ-αραβικό και αντί -Ισραηλινό κλίμα όπως αυτό εκφραζόταναπό τη Βουλή, την κυβέρνηση, του βουλευτές, τα κόμματα, τα ΜΜΕ και τους καλλιτέχνες της εποχής.

Το βιβλίο αυτό αποτελεί ένα ιστορικό ντοκουμέντο για την εποχή που έφερε τομείς  πολλές αλλαγές στην Ελλάδα σε πολλούς και που φυσικά δεν θα μπορούσε να μην επηρεάσει τους Έλληνες Εβραίους.

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae