Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 3811 επισκέπτες συνδεδεμένους

Log inΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΟΥ ΕΚΠΑ ΜΕ ΘΕΜΑ "THE HOLOCAUST AND MASS ATROCITY: COMPARING TO SINGLE OUT" | Εκτύπωση |

Το Εργαστήριο Πολιτικής Φιλοσοφίας (ΕΠοΦι) του Τμήματος Φιλοσοφίας (ΕΚΠΑ), σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων και με το Mémorial de la Shoah (Paris), καλεί τους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές του Τμήματος Φιλοσοφίας να δηλώσουν συμμετοχή για παρακολούθηση του διήμερου σεμιναρίου "The Holocaust and mass atrocity: comparing to single out", με γλώσσες εργασίας τα αγγλικά και τα ελληνικά (θα υπάρχει ταυτόχρονη μετάφραση από τα αγγλικά).

Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων, είναι απαραίτητη η προεγγραφή σας, κατά την οποία θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για τον σκοπό αυτόν, θα χρειαστεί να συμπληρώσετε την εξής φόρμα google ΕΔΩ

Μετά τη συμπλήρωση του ανώτατου αριθμού συμμετεχόντων, θα δημιουργηθεί λίστα αναμονής. Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Δείτε εδώ το Πρόγραμμα

ΠΗΓΗ: ιστοσελίδα Εργαστηρίου Πολιτικής Φιλοσοφίας 

 
 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae