Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 3098 επισκέπτες συνδεδεμένους

Log inΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΗΡΑΚΛΗ ΛΑΡΙΣΑΣ & ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΪΦΑ PDF Εκτύπωση E-mail

Την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022 στη Νέα Μεσημβρία και στο προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Ηρακλής Λάρισας έδωσε φιλικό παιχνίδι με την πρωταθλήτρια Ισραήλ Μακάμπι Χάιφα, ο οποίος έληξε με ισοπαλία 1 – 1. Η Λαρισινή ομάδα αποδέχθηκε την τιμητική πρόσκληση της Μακάμπι Χάιφα και στήριξε τη διεξαγωγή και του φιλικού αγώνα με τον Άρη την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022, για την ενίσχυση της ανέγερσης του Μουσείου Ολοκαυτώματος της Θεσσαλονίκης. Στόχος των δύο φιλικών είναι να σταλθούν ηχηρά μηνύματα κατά του αντισημιτισμού, του ρατσισμού, της βίας και συνολικά κάθε είδους κοινωνικού αποκλεισμού.

Πριν την έναρξη του φιλικού αγώνα,  ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής Λάρισας κ. Λάμπρος Ιωακείμ και ο Διευθυντής της Μακάμπι Χάιφα Itzik Ovadia αντάλλαξαν απόψεις, ευχές και δώρα. Η ομάδα της Μακάμπι Χάιφα, χάρισε μία φανέλα υπογεγραμμένη από όλους τους ποδοσφαιριστές και άλλα αναμνηστικά αντικείμενα. Η ΠΑΕ Ηρακλής Λάρισας, έδωσε στην Μακάμπι Χάιφα μία ξεχωριστή τιμητική πλακέτα με το παρακάτω ιδιαίτερο μήνυμα:

«Σε ανάμνηση της φιλικής αναμέτρησης

Ηρακλή Λάρισας - MACCABI HAIFA F.C.

Ο Ηρακλής Λάρισας ευχαριστεί την πρωταθλήτρια του Ισραήλ Μακάμπι Χάιφα για την ιδιαίτερη τιμή που μας έκανε με την διεξαγωγή του φιλικού.

Ως ομάδα με δημοκρατικές αρχές και λειτουργίες καταδικάζουμε τον αντισημιτισμό, τον ρατσισμό από όπου και αν προέρχονται και ευχόμαστε ολόψυχα στον φίλο λαό του Ισραήλ να μην ξαναζήσουμε ποτέ άλλο Ολοκαύτωμα».

ΠΗΓΗ: Ι.Κ. Λάρισας

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae