Οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα θύματα του Ναζισμού υποστηρίζονται με χορηγία της Conference on Jewish Material Claims Against Germany.
Η Conference on Jewish Material Claims Against Germany παρείχε κονδύλια για το Πρόγραμμα Επείγουσας Βοήθειας για τα Θύματα των Ναζί κατ’ εντολήν του United States District Court που έχει την εποπτεία για τα ένδικα μέσα της υπόθεσης RE: Holocaust Victim Assets Litigation (Swiss Banks). 

 

On Line

Έχουμε 4147 επισκέπτες συνδεδεμένους

Log inΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΚΑΝΕΙ ΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ! | Εκτύπωση |

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Αθηναίων, “Πολιτισμός στις Γειτονιές – Αθήνα, ιστορικό κέντρο”, το Εβραϊκό Μουσείο Ελλάδος συμμετέχει προσφέροντας δωρεάν είσοδο και δύο ξεναγήσεις στην περιοδική έκθεση τέχνης με τίτλο, «Τέχνη της Μνήμης και της Μνημόνευσης», την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022 (ώρες: 11:00 – 12:00 & 12:00 – 13:00).

Η έκθεση, που παρουσιάζεται στο Εβραϊκό Μουσείο Ελλάδος ως μέρος της κοινής μουσειακής παρουσίασης, υπό την επιμέλεια του Βίκτωρ Κοέν, προτείνει μια νέα ανάγνωση του αρχαιολογικού υλικού, μέσα από τη σύγχρονη ματιά δέκα καλλιτεχνών από τον κόσμο των καλών και των εφαρμοσμένων τεχνών.

Για την συμμετοχή σας στις ξεναγήσεις, είναι απαραίτητη η συμπλήρωση της παρακάτω φόρμας.

Δείτε εδώ ολόκληρο το πρόγραμμα δράσεων του Δήμου.

Συμπληρώστε ΕΔΩ τη φόρμα συμμετοχής

Η ομάδα του ΕΜΕ

 

Copyright ΚΙΣ © 2009  - Powered by Netmasters O.E. Designed by David Floroae